Volg ons

Tweede Divisie

De Wolf: “Vergaten onszelf te belonen”

De Wolf: “Vergaten onszelf te belonen”

John de Wolf zag zijn GVVV op zaterdag met 3-1 onderuit gaan op bezoek bij Jong AZ. Na afloop baalde de oefenmeester vooral van het feit dat zijn team niet meer heeft gedaan met de kansen die het wél heeft gekregen. Ook zet hij zijn vraagtekens bij een aantal beslissingen van de arbitrage.

Cadeautjes gegeven

De Wolf was na afloop kritisch op de clubsite van GVVV. “We hebben Jong AZ in de eerste helft twee cadeaus gegeven en vergaten onszelf te belonen. We hebben zeker drie grote kansen gekregen, de grootste voor Patrick vlak voor rust. Dan hadden we toch met een andere stand en met een ander gevoel de kleedkamer opgezocht”, vertelde De Wolf. De trainer vreesde tijdens het duel wel even voor een afslachting. “Door onze hoofden op de bank spookten de gedachten dat we na de 2-0 wellicht klop zouden krijgen zoals VVSB onlangs (7-0), maar gelukkig bleef dat ons bespaard.”

Rol arbitrage

De Wolf keek niet alleen kritisch naar het spel van zijn eigen ploeg, hij schonk ook aandacht aan de arbitrage. Zo had de trainer na afloop het idee dat zijn team een strafschop was onthouden nadat Jong AZ hands had gemaakt. Ook vermoedde De Wolf dat de 3-0 van Jong AZ een buitenspel-goal was.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie