Volg ons
John de Wolf Spakenburg 2017-2018

Tweede Divisie

De Wolf: “Van laatste plaats naar koppositie in een jaar”

De Wolf: “Van laatste plaats naar koppositie in een jaar”

Opgelucht kon GVVV-trainer John de Wolf terugkijken op de 0-1 zege op Spakenburg: “We kregen zoveel ruimte van Spakenburg dat we simpelweg niet wisten wat ermee te doen.”

Spakenburg is tactisch niet het beste elftal

“Ik heb mijn spelers in de rust gezegd dat ze het meer door de as moesten zoeken, want daar is Spakenburg het zwakst. Spakenburg is tactisch sowieso niet het beste elftal waar ik ooit tegen heb gespeeld…”, stelde de Veenendaalse coach tegenover TweedeDivisie.org. “De opdracht was vandaag helder: winnen. Maar we hadden het onszelf een stuk makkelijker kunnen maken door eerder de wedstrijd te beslissen. In de tweede helft zijn we geen moment in problemen geweest.”

Niet vergeten te genieten

De gedeelde koppositie bezorgt De Wolf een gevoel van trots: “Ik benadruk naar de jongens vaak dat ze vooral niet moeten vergeten te genieten van dit soort momenten. Een jaar geleden stonden we nog onderaan in de Topklasse en nu zijn we gedeeld bovenaan in de Tweede Divisie. Of we boven onze stand presteren? Dat vind ik niet. We hebben geen punt gepikt. Het zou mooi zijn als we aan het einde van het seizoen nog steeds op deze plek staan. De komende wedstrijden tegen AFC en Jong AZ zijn wat dat betreft mooie uitdagingen.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie