woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Wolf: "Van laatste plaats naar koppositie in een jaar"

De Wolf: “Van laatste plaats naar koppositie in een jaar”

Opgelucht kon GVVV-trainer John de Wolf terugkijken op de 0-1 zege op Spakenburg: “We kregen zoveel ruimte van Spakenburg dat we simpelweg niet wisten wat ermee te doen.”

Spakenburg is tactisch niet het beste elftal

“Ik heb mijn spelers in de rust gezegd dat ze het meer door de as moesten zoeken, want daar is Spakenburg het zwakst. Spakenburg is tactisch sowieso niet het beste elftal waar ik ooit tegen heb gespeeld…”, stelde de Veenendaalse coach tegenover TweedeDivisie.org. “De opdracht was vandaag helder: winnen. Maar we hadden het onszelf een stuk makkelijker kunnen maken door eerder de wedstrijd te beslissen. In de tweede helft zijn we geen moment in problemen geweest.”

Niet vergeten te genieten

De gedeelde koppositie bezorgt De Wolf een gevoel van trots: “Ik benadruk naar de jongens vaak dat ze vooral niet moeten vergeten te genieten van dit soort momenten. Een jaar geleden stonden we nog onderaan in de Topklasse en nu zijn we gedeeld bovenaan in de Tweede Divisie. Of we boven onze stand presteren? Dat vind ik niet. We hebben geen punt gepikt. Het zou mooi zijn als we aan het einde van het seizoen nog steeds op deze plek staan. De komende wedstrijden tegen AFC en Jong AZ zijn wat dat betreft mooie uitdagingen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD