dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Wolf: "Tegen missen van kansen kan geen team voetballen"

De Wolf: “Tegen missen van kansen kan geen team voetballen”

GVVV heeft voor de tweede week op rij op eigen veld verloren en in beide gevallen vond de Veenendaalse ploeg dat er veel meer in had gezeten. Tegen AFC werden kansen niet afgerond en sloegen de Amsterdammers in de tweede helft toe. Koploper Jong AZ werd dan wel op achterstand gezet, maar 1-0 was een magere afspiegeling. De Alkmaarse ploeg denderde vervolgens naar 1-4.

Wissel pakt niet goed uit

“Dit is ongelooflijk zuur”, verwoorde trainer John de Wolf zijn gevoelens op de clubsite. “We hebben onszelf niet beloond en hebben tot de gelijkmaker in principe weinig weggegeven. Maar tegen het missen van kansen kan geen enkel team voetballen.” Daarbij pakte een wissel van de oefenmeester niet gelukkig uit. Frank Tervoert scoorde de afgelopen vier duels niet en moest plaats maken voor Patrick Heesakkers. Juist hij miste nu een aantal dotten van kansen.

Hebben Jong AZ springlevend gehouden

“We moeten gewoon 2-0 maken voor rust en dan is de wedstrijd misschien al gespeeld. Iedereen die naar de einduitslag kijkt, denkt dat we ondersteboven gespeeld zijn door Jong AZ. Maar wie de wedstrijd heeft gezien, weet wel beter. De tegendoelpunten hebben we te makkelijk weggeven, ondanks dat die jongens ook veel individuele kwaliteiten bezitten. We hebben Jong AZ springlevend gehouden door de kansen niet te maken, en dat is ons uiteindelijk fataal gebleken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD