Volg ons
John de Wolf Spakenburg 2017-2018

Tweede Divisie

De Wolf: “Soms het idee dat ik Spaans praat”

De Wolf: “Soms het idee dat ik Spaans praat”

John de Wolf was logischerwijs niet tevreden na afloop van de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis. De trainer van GVVV zag zijn team met liefst 1-4 verliezen en was absoluut niet blij met wat hij had gezien tegen Excelsior Maassluis.

Slechte reeks

GVVV is met vier punten uit zes duels bezig aan een slechte reeks. Er moet dan ook wat veranderen, vertelde De Wolf aan RTV Utrecht. “Ik vind dat je altijd de dingen moet blijven doen die je normaal doet. Maar ik heb inderdaad wel even duidelijk gemaakt in de kleedkamer dat er momenteel maar één iemand praat en dat ben ik. En dat we om hieruit te komen met elkaar, wel kei en keihard moeten trainen. Ik zeg niet dat we niet genoeg getraind hebben, helemaal niet. Nu moet je niet met elkaar gaan lopen uithuilen. Je moet de kin omhoog hebben, borst vooruit en je moet het vertrouwen weer in jezelf hebben. Dat krijg je alleen door nog harder te trainen”, aldus het verhaal van de oefenmeester.

Aanvallend onmachtig

GVVV toonde zich in de tweede helft tegen GVVV aanvallend onmachtig. “Je moet duels winnen, je moet tweede ballen hebben. Je moet als team bij elkaar blijven. Daar heb ik constant op gehamerd, alleen soms heb ik het idee dat ik Spaans praat”, vertelde De Wolf na de nederlaag.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie