maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Wolf onderhandelt over contract: "Heb er wel vertrouwen in"

De Wolf onderhandelt over contract: “Heb er wel vertrouwen in”

GVVV-trainer John de Wolf gaat dinsdagavond met de technische commissie in gesprek over verlenging van zijn contract. De coach heeft de intentie om bij te tekenen bij de Veenendaalers.

Hou niet van koehandel

“Ik heb er wel vertrouwen in”, vertelt De Wolf aan TweedeDivisie.org. “Ik hou niet van koehandel, maar bij een contractbespreking moet je wel zakelijk denken.” Duidelijk is echter dat het Feyenoord-icoon het erg naar zijn zin heeft bij de gedeeld koploper in de Tweede Divisie: “Ik heb een klik met de spelers, de technische en medische staf, met de supporters, het bestuur en de businessclub. Als trainer moet je dat echt koesteren.”

Groep kan omgaan met verantwoordelijkheid

De Wolf denkt dan ook nog wel even vooruit te kunnen, met een selectie waar een groot deel al van heeft bijgetekend. “Er staat een volwassen groep, die hard wil trainen en kan omgaan met veel verantwoordelijkheid. Ik wil geen schoolmeester zijn. Rondom de wedstrijden moet je kunnen lachen met elkaar, maar op het veld eis ik dat er hard gewerkt wordt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD