Volg ons

Tweede Divisie

De Wolf onderhandelt over contract: “Heb er wel vertrouwen in”

De Wolf onderhandelt over contract: “Heb er wel vertrouwen in”

GVVV-trainer John de Wolf gaat dinsdagavond met de technische commissie in gesprek over verlenging van zijn contract. De coach heeft de intentie om bij te tekenen bij de Veenendaalers.

Hou niet van koehandel

“Ik heb er wel vertrouwen in”, vertelt De Wolf aan TweedeDivisie.org. “Ik hou niet van koehandel, maar bij een contractbespreking moet je wel zakelijk denken.” Duidelijk is echter dat het Feyenoord-icoon het erg naar zijn zin heeft bij de gedeeld koploper in de Tweede Divisie: “Ik heb een klik met de spelers, de technische en medische staf, met de supporters, het bestuur en de businessclub. Als trainer moet je dat echt koesteren.”

Groep kan omgaan met verantwoordelijkheid

De Wolf denkt dan ook nog wel even vooruit te kunnen, met een selectie waar een groot deel al van heeft bijgetekend. “Er staat een volwassen groep, die hard wil trainen en kan omgaan met veel verantwoordelijkheid. Ik wil geen schoolmeester zijn. Rondom de wedstrijden moet je kunnen lachen met elkaar, maar op het veld eis ik dat er hard gewerkt wordt.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie