Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag De Wolf krijgt Kooijman en De Graaf als assistenten bij Spakenburg

De Wolf krijgt Kooijman en De Graaf als assistenten bij Spakenburg

Na John de Wolf zijn nu ook twee nieuwe assistent-trainers aangesteld door Spakenburg. Dick Kooijman en Chris de Graaf zullen De Wolf komend seizoen assisteren. Daarnaast gaat De Graaf ook, samen met Frank van Twillert, aan de slag met de beloften van de club.

- Advertentie -

Ras Spakenburger

Chris de Graaf kwam als voetballer al uit voor Spakenburg. Daarnaast had hij, nadat hij was gestopt als voetballer, verschillende jeugdteams onder zijn hoede. Zo werkte hij in het verleden al eens samen met Youri Koelewijn en Rick Muijs, meldt de club op de officiële website. Zij maken nu onderdeel uit van de A-selectie van Spakenburg. Naast het assisteren van De Wolf is De Graaf ook betrokken bij het beloftenteam van Spakenburg. Deze klus pakt hij samen met Frank van Twillert op.

Kooijman

Behalve De Graaf is ook Dick Kooijman aangesteld als assistent-trainer van De Wolf. De Graaf en Kooijman zullen op basis van gelijkwaardigheid werken bij de degradant uit de Tweede Divisie. Kooijman was eerder al assistent-trainer van Dick Schreuder bij Katwijk.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES