dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Wolf: "Kan praten als brugman, de jongens moet elkaar de waarheid...

De Wolf: “Kan praten als brugman, de jongens moet elkaar de waarheid zeggen”

GVVV kende een aantal goede weken, maar daar kwam zaterdagavond in Groesbeek hardhandig een einde aan. De Veenendaalse ploeg werd door De Treffers op een pijnlijke 4-0-nederlaag gepresenteerd. Trainer John de Wolf was op de clubsite van GVVV dan ook duidelijk over zijn ploeg.

Geen duel gewonnen

“We hebben geen duel gewonnen vanavond en dan roep je de problemen over jezelf af. In de rust hebben we geprobeerd wat zaken recht te zetten, maar de tweede helft is eigenlijk nog niet begonnen, of de bal ligt in het netje.”

Hadden al geleerd moeten hebben van de lessen

In de Veenendaalse ploeg waren een aantal mutaties. “Deze nederlaag heeft echter niks met tactiek te maken. Robin Mulder en Roy Terschegget waren constant de vrije mannen op het middenveld, de mogelijkheden lagen er wel. We misten vandaag de mentaliteit en de beleving die De Treffers wel had. Ik hoop dat we hiervan leren. Die lessen hadden we eigenlijk al geleerd moeten hebben na de nederlagen bij TEC en Jong Sparta. Ik kan praten als brugman, maar de jongens zelf moeten elkaar de waarheid zeggen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD