Volg ons

Derde Divisie

De Wolf kan niets met kritiek op pover spel

De Wolf kan niets met kritiek op pover spel

Spakenburg zette zaterdag een reuzenstap richting het kampioenschap en terugkeer in de Tweede Divisie. Maar toch klinkt in de achterban gemor over het vertoonde spel van de Blauwen. Coach John de Wolf kan er weinig mee, zo maakt hij duidelijk in het AD.

Cijfers spreken voor zich
,,We hebben de meeste duels gewonnen, de minste verloren, één van de meest scorende ploegen in de derde divisie en we krijgen het minste doelpunten tegen en we staan met afstand aan kop van de competitie. Is dat niet genoeg reden om heel erg blij te zijn als supporter van Spakenburg? Wat zouden we meer moeten doen om de mensen te overtuigen”, stelt hij in de krant.

Wake-upcall
De Wolf vervolgt: ,,We hebben na het verlies tegen Jong FC Twente harde woorden gewisseld en het lijkt erop dat het een wake-upcall is geweest. Nu staan we zeven punten los met nog zes duels te gaan. Het mag nu niet meer misgaan, maar theoretisch kan het nog wel. Dus tot die tijd moeten wij niet juichen.”

Bullshit
De Spakenburg-coach reageerde geïrriteerd toen de verslaggever van het AD begon over het povere spel van zijn ploeg: ,,Dat vind ik zo’n bullshit-verhaal. Iedereen papegaait elkaar daarin na. Over vijf jaar staan wij in de boeken als de kampioen, zoals het nu lijkt overtuigend. Bovendien hebben we geen ploeg om de tegenstander onder druk te zetten. Daarom hebben we nu ook voor 4-4-2 gekozen. Dat past beter bij een ploeg die in de omschakeling snel kan toeslaan.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie