Volg ons
John de Wolf Spakenburg 2017-2018

Tweede Divisie

De Wolf: “Ik denk dat we dan die wedstrijd ook hadden gewonnen”

De Wolf: “Ik denk dat we dan die wedstrijd ook hadden gewonnen”

John de Wolf liet zich na afloop van de wedstrijd tussen GVVV en Spakenburg uit over het duel. De trainer vond zijn team de betere van de twee, maar toch was het Spakenburg dat op een 0-2 voorsprong kwam. Uiteindelijk maakte GVVV in de extra tijd gelijk: 2-2.

Gedomineerd

GVVV was lange tijd de bovenliggende partij. “Ik vind dat wij zo goed als heel de wedstrijd gedomineerd hebben en in de tweede helft in tien minuten tijd Spakenburg drie keer in de zestien meter later komen en daar liggen er twee van in het mandje en dan sta je daar, 0-2”, vertelde De Wolf aan FOX Sports. De oefenmeester zag ook nog eens hoe zijn team een penalty miste. “Dat is vervelend. Maar ik heb net ook even heel kort in de kleedkamer gezegd: Als je hem niet neemt, kun je hem ook niet missen. Dat vind ik het minst moeilijke. Tuurlijk had ik gewild dat die erin was gegaan. Ik denk dat we dan die wedstrijd ook hadden gewonnen. Dan was de kans groter geweest dat we hem er nog uit hadden gehaald.”

Opstootje

Over het opstootje met Spakenburg-trainer Joop Gall wilde De Wolf niet veel kwijt. “Tijdens de wedstrijd ben je elkaars tegenstander. Net als vroeger. Dan ga je tegen elkaar in en op het momentje dat het fluitje gaat, is het weer ouwe-jongens-krentebrood. Ik vond dat de discussie nergens over ging. Want als Joop twee seconden zijn mond houdt, ziet hij dat we de bal uit schieten en hij dacht dat wij die bal wilden houden. Dat soort dingen horen erbij. Dat moeten we ook niet groter maken dan het is. We zijn twee volwassen mensen die een voorbeeldfunctie hebben voor de jongens. Dan komt er een goede scheidsrechter die ons even bij elkaar haalt. Ik vond het onnodig, maar als hij dat vindt, is dat prima”, aldus De Wolf

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie