Volg ons
John de Wolf Spakenburg 2017-2018

Tweede Divisie

De Wolf: “Ik denk dat dat het grootste verschil is”

De Wolf: “Ik denk dat dat het grootste verschil is”

John de Wolf sprak zich in gesprek met RTV Utrecht uit over het spel dat zijn team liet zien tegen Koninklijke HFC. Op bezoek bij de ploeg uit Haarlem werd met 1-1 gelijkgespeeld. De trainer van GVVV zocht naar een reden voor het grote verschil tussen thuis- en uitwedstrijden.

Twee verschillende ploegen

De Wolf ziet dat het niet altijd lekker loopt, maar weet niet zo goed waar dat aan ligt. “Als ik het wist, dan hadden we het denk ik eerder opgelost. Twee heel verschillende ploegen uit en thuis hoe wij spelen. Ik vertik het om alles op het gras te gooien. Laat ik het zo zeggen, ik denk dat wij de overtuiging en de wil en het bravoure thuis hebben en dat we dat uit niet laten zien. Ik denk dat dat het grootste verschil is. Als je dat niet laat zien, wordt het moeilijk om wedstrijden te winnen”, vertelde De Wolf.

Best of the rest

Volgens de oefenmeester heeft het spel van GVVV niets te maken met het feit dat de club alleen nog best of the rest kan worden. “Wij gaan er altijd in om wedstrijden te willen winnen. Jij hoort niet, en dat is maar goed, wat er namens de groep in de rust gezegd wordt. Die zijn ook ziek op zichzelf, dus daar ligt het niet aan. De wil is er wel, maar dat stukje overtuiging wat we absoluut thuis wel hebben, dat ontbreekt in uitwedstrijden”, aldus het relaas van De Wolf.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie