dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Wolf: "Ik denk dat dat het grootste verschil is"

De Wolf: “Ik denk dat dat het grootste verschil is”

John de Wolf sprak zich in gesprek met RTV Utrecht uit over het spel dat zijn team liet zien tegen Koninklijke HFC. Op bezoek bij de ploeg uit Haarlem werd met 1-1 gelijkgespeeld. De trainer van GVVV zocht naar een reden voor het grote verschil tussen thuis- en uitwedstrijden.

Twee verschillende ploegen

De Wolf ziet dat het niet altijd lekker loopt, maar weet niet zo goed waar dat aan ligt. “Als ik het wist, dan hadden we het denk ik eerder opgelost. Twee heel verschillende ploegen uit en thuis hoe wij spelen. Ik vertik het om alles op het gras te gooien. Laat ik het zo zeggen, ik denk dat wij de overtuiging en de wil en het bravoure thuis hebben en dat we dat uit niet laten zien. Ik denk dat dat het grootste verschil is. Als je dat niet laat zien, wordt het moeilijk om wedstrijden te winnen”, vertelde De Wolf.

Best of the rest

Volgens de oefenmeester heeft het spel van GVVV niets te maken met het feit dat de club alleen nog best of the rest kan worden. “Wij gaan er altijd in om wedstrijden te willen winnen. Jij hoort niet, en dat is maar goed, wat er namens de groep in de rust gezegd wordt. Die zijn ook ziek op zichzelf, dus daar ligt het niet aan. De wil is er wel, maar dat stukje overtuiging wat we absoluut thuis wel hebben, dat ontbreekt in uitwedstrijden”, aldus het relaas van De Wolf.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD