Volg ons
John de Wolf Spakenburg 2017-2018

Tweede Divisie

De Wolf hekelt scheidsrechter: “Soms word je er weleens moe van”

De Wolf hekelt scheidsrechter: “Soms word je er weleens moe van”

John de Wolf kon niet tevreden zijn over wat zijn team had laten zien in de wedstrijd tegen AFC. De ploeg uit Veenendaal kwam niet verder dan een 1-1-gelijkspel, terwijl er volgens de trainer van GVVV best meer in had gezeten.

Beter kunnen

De Wolf had meer verwacht, gaf hij te kennen in gesprek met RTV Utrecht. “Ik denk dat wij beter kunnen. We begonnen goed en eigenlijk in de eerste helft was AFC gevaarlijk in de momenten die we zelf besproken hebben die we juist niet moeten doen. Dat zijn breedteballen en onnodig risicoballen op je eigen helft, op zo’n grasveld. Hij stuitert alle kanten op, dus dan moet je op zeker spelen. Tweede helft is het eigenlijk weinig voetbal van beide kanten, maar ik moet me vooral bezighouden met mijn eigen ploeg. Op het laatst hebben we nog een goede kopkans gehad van Robin, maar er zat niet genoeg kracht achter en in blessuretijd Patrick op de lat”, zo keek De Wolf terug.

Penalty

De oefenmeester zag ook een negatieve rol voor de arbitrage. “We hadden een penalty moeten hebben, denk ik. Ik praat nooit over scheidsrechters, maar soms word je er weleens moe van. Op het moment dat je dan wat gaat zeggen, kun je ook nog weggestuurd worden. Ik vroeg waarom die bal niet op de stip lag bij Patrick, toen zei hij: Hij hield zelf vast. Dan moet je voor een overtreding aanvallend fluiten, maar dat doet hij ook niet. Een wedstrijd om snel te vergeten.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie