Volg ons

Tweede Divisie

De Wolf: “GVVV had nauwelijks iets te duchten van de Kraay-brigade”

De Wolf: “GVVV had nauwelijks iets te duchten van de Kraay-brigade”

GVVV heeft zaterdag na vijf wedstrijden zonder overwinning weer eens een duel winnend afgesloten. FC Lienden werd met 2-1 verslagen en dus was er na afloop blijdschap en opluchting voelbaar bij de Veenendalers.

Kraay-brigade

Bij GVVV wisten ze dat het de hoogste tijd was om de negatieve spiraal te doorbreken. In de aanloop naar het duel met FC Lienden werd daarom alles op alles gesteld, om er voor te zorgen dat de ploeg optimaal was voorbereid op de wedstrijd. “Dan is het mooi om te zien, dat alle moeite die we erin hebben gestopt er ook uit komt en dat we op de laatste vijf minuten na, nauwelijks iets te duchten hadden van de Kraay-brigade”, vertelde trainer John de Wolf tegenover de officiële website van GVVV.

Gemoed aangetast

De Wolf moest toegeven dat de slechte resultaten van de laatste wedstrijden hem niet in de koude kleren waren gaan zitten. “Ik ben zelden of nooit iemand die negativisme hoogtij laat vieren, dingen van de zonnige kant bekijken is veel meer mijn aard, maar dat de laatste wedstrijden, en vooral het resultaat daaruit, toch wel een beetje mijn gemoed hebben aangetast kan ik zeker niet ontkennen.” De positiviteit is echter weer volledig terug bij de oefenmeester. “Gelukkig hebben we vanmiddag weer aangetoond dat we het voetballen niet verleerd zijn, en daarom gaan we met z’n allen vanaf nu weer streven om een plaats bij de eerste vijf te veroveren.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie