Volg ons
John de Wolf GVVV

Tweede Divisie

De Wolf en GVVV nog minimaal twee jaar verder

De Wolf en GVVV nog minimaal twee jaar verder

John de Wolf zal nog zeker twee jaar hoofdtrainer blijven van GVVV. De oefenmeester liet deze week al aan TweedeDivisie.org weten erg graag in Veenendaal te blijven en te verwachten er met de club uit te komen. Dat is dinsdagavond dan ook gebeurd. De 53-jarige trainer blijft tot de zomer van 2019 op Sportpark Panhuis.

Puinruimen en daarna aan kop

Vorig seizoen kwam De Wolf naar GVVV en moest toen eerst puinruimen. Door een flinke inhaalrace werd het laatste ticket in de Topklasse Zaterdag voor de Tweede Divisie bemachtigd. Vervolgens staat GVVV er uitstekend voor in de Tweede Divisie, met na elf duels een gedeelde koppositie met Jong AZ.

Fluitend naar de club

Loek Budding, bestuurslid technische zaken: “We zijn hartstikke blij dat we het contract met twee jaar hebben verlengd en zijn heel tevreden over de huidige gang van zaken. Omdat het vertrouwen onderling van beide kanten zo groot is, hebben we voor een contractverlenging van twee jaar gekozen.” Ook De Wolf is content, zo laat hij in de persverklaring weten. “De contractverlenging zat in de lijn der verwachting. Ik werk met een fanatische spelersgroep, waar in mijn opinie nog genoeg rek in zit. Ik ben blij dat de spelers nog lang niet op mij uitgekeken zijn, en dat ben ik zelf ook nog niet. Dit is een warme club met goede mensen en veel publiek. Daarom ik ga vier keer per week fluitend naar de club en heb ik mijn contract verlengd.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie