Volg ons

Tweede Divisie

De Wolf baalt van kinderlijk verdedigen Spakenburg

De Wolf baalt van kinderlijk verdedigen Spakenburg

Spakenburg leed een pijnlijke nederlaag op bezoek bij Jong Almere City. Met name de eerste helft was erbarmelijk van de kant van de Blauwen.

,,Er zijn momenten dat je beter niks kan zeggen”, verzuchtte coach John de Wolf in gesprek met RTV Utrecht. ,,Vooraf hebben we gezegd: het is een wedstrijd van de mannen tegen de kinderen. Maar het leek andersom de eerste helft. Als je ziet hoe kinderlijk wij de twee goals tegen krijgen dan is dat teleurstellend.”

,,Ik had gehoopt en verwacht dat we daarin verder zouden zijn. We wisten dat we nog drie wedstrijden voor de winterstop hadden: Jong Almere, VVSB en De Treffers. Wil je aansluiting houden bovenin, dan zou je eigenlijk vandaag de eerste winst hebben moeten pakken. Als je dan na 45 minuten troosteloos op 2-0 achterstaat. Na rust zie je – en dan heb ik het nog niet eens over goed voetbal – met meer inzet en meer passie dat Almere nog maar twee of drie keer bij de goal geweest. Dan denk ik: waarom zou je niet zo kunnen starten? Het is heel lastig om bij die gasten in de kop te komen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie