Volg ons
John de Wolf Spakenburg 2017-2018

Tweede Divisie

De Wolf baalt: “Dit is een koude douche”

De Wolf baalt: “Dit is een koude douche”

GVVV sloot een goede reeks af door op eigen veld te verliezen van AFC. Een onnodige nederlaag, zo was de conclusie in het blauwe kamp. Met name in de eerste helft kreeg de ploeg uit Veenendaal mogelijkheden op meer.

Oogde niet scherp

“Dit is een koude douche, omdat we deze wedstrijd zeker niet hoeven te verliezen”, baalde trainer John de Wolf op de clubsite van GVVV. “De tegendoelpunten komen tot stand door drie persoonlijke fouten. Daarvoor was er eigenlijk niet zo veel aan de hand. We creëerden behoorlijk wat mogelijkheden. Ik vond ons niet scherp ogen en hanteerden een te laag baltempo. De tweede helft was onvoldoende van onze kant, maar ik heb desondanks met verbazing naar onze stand zitten kijken.”

Sinterklaas is er nog niet

Bij alle drie de goals van AFC vond de oefenmeester dat er wel wat op te merken was aan zijn defensie. “Sinterklaas is nog niet in het land, maar we waren vervroegd cadeautjes aan het uitdelen. Het is spijtig dat we door persoonlijke fouten deze wedstrijd verliezen, maar we moeten ook niet van slag raken.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie