woensdag, september 22, 2021
HomeClubsNoordwijkDe Winter sluit aan bij selectie van Noordwijk

De Winter sluit aan bij selectie van Noordwijk

Kort voor de start van de competitie is Noordwijk er in geslaagd om versterking binnen te halen voor de selectie. Youri de Winter mag zich per direct speler noemen van de club uit de Tweede Divisie, zo valt te lezen via de officiële kanalen van Noordwijk.

De 23-jarige aanwinst kan spelen op de vleugel en als aanvallende middenvelder. In het verleden was hij al goed voor 66 competitiewedstrijden in de Tweede Divisie. Eerder droeg hij het shirt van Sparta Rotterdam, Scheveningen, Excelsior Maassuis en in het buitenland van AOK Kerkyra (Griekenland) en Assyriska FF (Zweden).

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD