zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC LiendenDe Vogel: 'Contact gehouden met Hans Kraay'

De Vogel: ‘Contact gehouden met Hans Kraay’

Wouter de Vogel is alweer terug bij FC Lienden en is per direct speelgerechtigd voor de club uit de Tweede Divisie. Deze week werd bekend dat de aanvallende middenvelder toch weer aansluit bij zijn oude club.

De Vogel hoopte op een buitenlands avontuur en koos het hazenpad, maar van het avontuur kwam weinig terecht. ,,Ik wilde inderdaad graag naar naar Indonesië. Dat is helaas niet gelukt. Daarna sloot ik bij aan bij de VVCS om te blijven trainen. Vanaf begin september deed ik dat weer bij FC Lienden”, zo zegt hij tegenover De Gelderlander.

Hans Kraay

Voor De Vogel was het een makkelijke keuze om voor FC Lienden te kiezen. ,,Ik heb altijd contact gehouden met Hans (Kraay jr.) en heb vorig jaar fijn samengewerkt met hem. De jongens ken ik ook goed en dus was de stap naar FC Lienden niet heel groot meer.”

Fit

De middenvelder, die zich voor één seizoen heeft verbonden aan FC Lienden, is naar eigen zeggen sterker dan ooit. ,,Ik heb in het verleden natuurlijk veel pech gehad met blessures. Ik zit sinds een tijdje bij een nieuwe fysio in Amsterdam en ben fitter dan ooit. Ik voel me erg sterk nu en hoop dat dit seizoen te laten zien op het veld bij FC Lienden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD