zondag, januari 29, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlUitgelichtDe Voetbal247-podcast komt terug

De Voetbal247-podcast komt terug

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen, dus komt er ook voor de Voetbal247-podcast een einde aan de zomerstop. Ook in het nieuwe seizoen bespreken Voetbal247-redactieleden Jelmer Geerds en Henk Kasius onder leiding van presentator Dimitri van Tuijl elke week de belangrijkste zaken uit de Tweede en Derde Divisie.

Ook dit seizoen zullen diverse gasten uit het topamateurvoetbal aanschuiven om hun licht over de wekelijkse actualiteit te laten schijnen. Ook de telefonische interviews komen dit seizoen weer terug in de podcast. In de eerste aflevering blikken Dimitri van Tuijl en Henk Kasius vooruit op het komende seizoen. Dit doen zij samen met Ruben Beukers (voetbalindebollenstreek.nl). Verder bellen zij met voetbal247.nl-redacteuren Jacob Jan van der Groep en René Waning, zij gaan hun licht laten schijnen op de Derde Divisie.

Vanaf donderdagmiddag is de Voetba247-podcast weer te beluisteren en kun jij volledig voorbereid starten aan een spannend nieuw seizoen in de top van het amateurvoetbal. Mis hem dus niet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD