maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieDe Voetbal247.nl Eerste Divisie Glazen Bol-competitie

De Voetbal247.nl Eerste Divisie Glazen Bol-competitie

Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen aan het einde van de zomerstop. Prominenten binnen het vaderlandse voetbal laten zich verleiden tot een voorspelling van de eindstand van de Eredivisie. De winnaars zien het als een blijk van hun voetbalkennis, verliezers houden het op een gokspel. En het publiek haalt de voorspellingen keihard door de mangel, allemaal met hun eigen kleur bril op en de absolute zekerheid dat zij het beter hadden gedaan. Voetbal247.nl gaat jou dit seizoen de kans geven om de daad bij het woord te voegen en daagt je uit mee te doen met onze Glazen Bol-competitie.

Het principe is simpel. Je voorspelt de eindstand van jouw favoriete competitie (je mag er ook aan meer meedoen), geeft antwoord op de bonusvragen en je stuurt dat naar ons. Wij verzamelen jullie voorspellingen en bewaren deze in een zwaarbewaakte kluis op een niet nader te noemen plaats in Nederland. Aan het einde van het seizoen leggen we jouw voorspelling naast de eindstand en de voorspellingen van alle andere deelnemers. Degene die de minste strafpunten verzamelt, wint de Glazen Bol-competitie en mag zich de Waarzegger Van Het Seizoen noemen. Alle anderen mogen twee keer zeggen dat het maar een simpel gokspel is en zich daarna neerleggen bij het feit dat één persoon een jaar kan claimen als enige echt verstand van het spelletje te hebben.

Onder de koppen van de diverse competities vind je alle details en hoe je mee kan doen. Wij wensen iedereen heel veel succes en zijn benieuwd welke vier mensen we aan het eind van het seizoen mogen kronen tot Waarzegger Van Het Seizoen.

De Voetbal247 Eerste Divisie Glazen Bol-competitie

Omdat een spelletje naast het mooiste spelletje op aarde het allemaal nog net iets leuker maakt, gaat Voetbal247.nl ook op dit gebied ontwikkeling niet uit de weg. In plaats van onze Tweede Divisie Voetbalpool introduceren we voor komend seizoen de Voetbal247 Glazen Bolcompetitie. En deze competitie is er ook voor de Eerste Divisie.

Zo werkt het:

Je voorspelt de gehele eindstand van dit seizoen. Aan het einde van het seizoen leggen we jouw voorspelling naast de daadwerkelijke eindstand. Elk verschil in positie op de ranglijst levert je een strafpunt op. Wanneer jij bijvoorbeeld Helmond Sport op plek 10 hebt gezet en ze eindigen in werkelijkheid op plek 13, zit je drie plekken naast en krijg je drie strafpunten. Degene die de minste strafpunten heeft verzameld is de winnaar en mag zich Waarzegger Van Het Seizoen noemen.

Omdat spelletjes pas echt leuk worden als er een leuke twist in zit, hebben ook wij een addertje onder het gras ingebouwd. Met dit addertje kun je bonuspunten verdienen, die van je totaal aan strafpunten worden afgehaald. Je moet deze minpunten echter wel verdienen.

Extra minpunten kun je verdienen door:
– De kampioen goed te voorspellen (-5)
– De twee hoogst geëindigde clubs die zich, zonder een periodetitel, plaatsen voor de nacompetitie, goed te voorspellen (beiden -3)

De bonusvragen zijn:

– voorspel de periodekampioenen. Voor elke goed voorspelde periodekampioen krijg je -2. Onder jouw eindstand zet je deze kampioenen als volgt neer:

Periode 1:
Periode 2:
enzovoort.

– Wie wordt de topscorer van de Eerste Divisie? Ook dit antwoord zet je onder jouw eindstand. De goed voorspelde topscorer levert je 3 bonuspunten op.

Stuur voor 17 augustus 19.00 uur jouw voorspelling op, met daaronder jouw periodekampioenen en topscorer en ding mee naar de titel Waarzegger Van Het Seizoen 18/19 Eerste Divisie. Vermeld hierbij ook je voor- en achternaam en (indien je die hebt) je favoriete club uit de Eerste Divisie. Mailen kan via ons contactformulier.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD