Volg ons

IJsselmeervogels

De Visser tot winterstop niet inzetbaar voor IJsselmeervogels: ‘Best frustrerend’

De Visser tot winterstop niet inzetbaar voor IJsselmeervogels: ‘Best frustrerend’

IJsselmeervogels kan tot de winterstop geen beroep meer doen op Kevin de Visser. De middenvelder kampt met een enkelblessure en de hersteltijd blijkt langer te duren dan eerder werd aangenomen, meldt RTV Utrecht.

Bot kneuzing
De middenvelder liep de blessure op in de recente derby tegen Spakenburg. Hij ging door zijn enkel en liep daarbij een bot kneuzing en schade aan zijn enkelband op. De Visser maakte in de zomer van 2018 de overstap van de Koninklijke HFC naar zijn huidige vereniging.

Best frustrerend
Vanzelfsprekend baalt De Visser van de blessure waardoor hij weken achtereen plaats zal moeten nemen op de tribune. ,,Het is best frustrerend. Ik kwam van de zomer bij de club, ik had me in de basis gespeeld en het draaide lekker. En dan sta je ineens vier maanden langs de kant. Terwijl er op het moment dat het gebeurde niet zo veel aan de hand leek”, aldus de middenvelder tegenover de regionale omroep.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over IJsselmeervogels