Volg ons
De Treffers

Tweede Divisie

De Treffers zoekt vier aanwinsten uit betaalde voetbal

De Treffers zoekt vier aanwinsten uit betaalde voetbal

Om opnieuw een goed seizoen te kunnen draaien in de Tweede Divisie heeft De Treffers het vizier op het betaalde voetbal gericht. Na de zomer moeten er nog minimaal vier nieuwelingen aansluiten, zo laat bestuurslid voetbalzaken Hans Janssen Groesbeek weten aan De Gelderlander. Daarnaast is er ook interesse in een speler van Juliana’31.

Gesprekken gaande

De Groesbeekse club wil graag in iedere linie nog één nieuweling kunnen presenteren. “Per positie hebben we vijf spelers op het oog”, zegt Hans Janssen Groesbeek. “Allemaal hebben we ze aan het werk gezien. Nu zijn de gesprekken gaande. Ik verwacht binnen enkele weken meer duidelijkheid.”

Aanvallende wijzigingen

De kern van de huidige selectie blijft, maar vooral in aanvallend opzicht vertrekken er wel een aantal belangrijke spelers zoals Wesley Meeuwsen en Rick Verbeek. Samen zijn ze al goed voor zeventien doelpunten. Daarnaast heeft De Treffers er voor gekozen om jongere spelers de voorkeur te gaan geven, waardoor Twan Smits en Daniël van Straaten vertrekken. Wouter op den Camp van Juliana’31 staat volgens De Gelderlander eveneens op de lijst van de Groesbeekse club om aan te gaan sluiten.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie