dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Treffers zoekt vier aanwinsten uit betaalde voetbal

De Treffers zoekt vier aanwinsten uit betaalde voetbal

Om opnieuw een goed seizoen te kunnen draaien in de Tweede Divisie heeft De Treffers het vizier op het betaalde voetbal gericht. Na de zomer moeten er nog minimaal vier nieuwelingen aansluiten, zo laat bestuurslid voetbalzaken Hans Janssen Groesbeek weten aan De Gelderlander. Daarnaast is er ook interesse in een speler van Juliana’31.

Gesprekken gaande

De Groesbeekse club wil graag in iedere linie nog één nieuweling kunnen presenteren. “Per positie hebben we vijf spelers op het oog”, zegt Hans Janssen Groesbeek. “Allemaal hebben we ze aan het werk gezien. Nu zijn de gesprekken gaande. Ik verwacht binnen enkele weken meer duidelijkheid.”

Aanvallende wijzigingen

De kern van de huidige selectie blijft, maar vooral in aanvallend opzicht vertrekken er wel een aantal belangrijke spelers zoals Wesley Meeuwsen en Rick Verbeek. Samen zijn ze al goed voor zeventien doelpunten. Daarnaast heeft De Treffers er voor gekozen om jongere spelers de voorkeur te gaan geven, waardoor Twan Smits en Daniël van Straaten vertrekken. Wouter op den Camp van Juliana’31 staat volgens De Gelderlander eveneens op de lijst van de Groesbeekse club om aan te gaan sluiten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD