woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersDe Treffers zakt naar gevarenzone door gelijkspel in Haarlem

De Treffers zakt naar gevarenzone door gelijkspel in Haarlem

De Treffers is in de Tweede Divisie ingehaald door AFC nadat de Groesbeekse ploeg gelijk heeft gespeeld bij Koninklijke HFC: 1-1. De Amsterdamse concurrent won bij GVVV (2-3), waardoor de Groesbeekse ploeg naar de vijftiende plaats zakt. Die stek als eindklassering betekent aan het van het seizoen nacompetitie spelen voor lijfsbehoud. 

Thuisclub was al Koninklijke HFC is al veilig en speelt in de laatste wedstrijden vooral om de eer. Toch kwamen de Haarlemmers wel op voorsprong tegen de Groesbeekse gasten. Na een eerste helft waarin geen grote kansen waren, scoorde Tim van Soest (foto boven, archief) na rust de 1-0. De aanvaller scoorde met een afstandsschot. Vlak na het doelpunt raakte De Koninklijke de paal via Gertjan Tamerus.

De Treffers beperkte een kwartier voor tijd de schade nog enigszins. Nadat Niek Versteegen zijn medespeler Nick de Bondt wegstuurde rondde de aanvaller van De Treffers de voorzet zelf af: 1-1.

Er worden dit seizoen nog vier wedstrijden gespeeld, voordat de nacompetitie begint. Het verschil tussen AFC en De Treffers is één punt (35 om 34).

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD