dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Treffers wint verhit duel van ASWH

De Treffers wint verhit duel van ASWH

De Treffers heeft zich na een 1-0 zege op ASWH gemeld in de subtop van de Tweede Divisie. Een fraaie vrije trap van Brian Campman was voldoende voor de winst tegen ASWH in een bij vlagen verhit duel.

Al na ruim een half uur werd ASWH-verdediger Peter Verhoeve van het veld gestuurd door scheidsrechter De Bruijn na het vasthouden van de doorgebroken Jordy Thomassen. Tot dat moment ging het duel redelijk gelijk op. Kort na rust kwamen de Groesbeekers op voorsprong door de reeds genoemde vrije trap van Campman.

ASWH probeerde ondanks de man minder af en toe plaagstootjes uit te delen en zeker in de slotfase werd het nog even hectisch. De ploeg van Rogier Veenstra schuwde bovendien de duels niet en dat kwam de Ambachters op verschillende gele kaarten te staan. Bij de forse ingreep van Jesper van den Bosch werd het nog even onvriendelijk. Het duel eindigde in 1-0, waardoor De Treffers naast AFC komt op de gedeelde 4e plek. ASWH blijft 17e met slechts 1 punt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD