maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersDe Treffers wil Lowie van Zundert definitief losweken bij NEC

De Treffers wil Lowie van Zundert definitief losweken bij NEC

De Treffers wil huurling Lowie van Zundert definitief overnemen van NEC. Dat meldt De Gelderlander. Van Zundert sloot in de winterstop aan bij de Tweede Divisionist uit Groesbeek en heeft zich dusdanig in de kijker gespeeld dat er nog meer clubs geïnteresseerd zijn in zijn diensten. De aanvaller zelf heeft ook een voorkeur voor een langer verblijf op sportpark Zuid, zijn nog doorlopende contract bij NEC vormt echter een struikelblok.

De Groesbeekers zetten in op ontbinding van het nog doorlopende contract of een verlenging van de huurperiode met nog een seizoen, meldt de zaakwaarnemer van Lowie van Zundert. De onderhandelingen hierover zitten echter vast.

Van Zundert, die tot nu toe zes keer trefzeker was namens De Treffers, geeft zelf aan dat hij na dit seizoen in principe terugkeert bij NEC. Hij kijkt wel tevreden terug op het afgelopen half jaar. ,,Dit half jaar heeft me goed gedaan. Ik heb elke week gespeeld en stappen gezet. Tegenstanders in de Tweede Divisie zijn slimmer, sterker en hebben meer ervaring dan in de beloftencompetitie. Ik moest een tandje bijzetten. Ik voel de waardering bij De Treffers. We hebben ook echt een leuke ploeg.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD