maandag, maart 8, 2021
Home Competities Tweede Divisie De Treffers wil compensatie zien van Koninklijke HFC vanwege late afgelasting

De Treffers wil compensatie zien van Koninklijke HFC vanwege late afgelasting

De Treffers eist financiële compensatie van Koninklijke HFC vanwege de afgelasting van het onderlinge duel afgelopen zondag. De Groesbeekse club wordt daarin bovendien gesteund door de KNVB, die aangeeft dat de Haarlemmers niet de juiste procedure hebben doorlopen.

- Advertentie -

Procedure
Volgens De Gelderlander heeft de KNVB HFC dan ook verzocht om tot een ‘koninklijke oplossing’ te komen met De Treffers. Het duel werd zondag kort voor de aftrap afgelast door scheidsrechter De Brito Roque omdat het veld op diverse plekken nog hard was. ,,Koninklijke HFC heeft in aanloop naar het duel afgeweken van de procedure die door de KNVB is opgesteld voor de tweede divisie. Elke thuisclub is zowel een dag voor de wedstrijd als de ochtend ervoor verplicht tot een veldinspectie. Bij twijfel over doorgaan van het duel, moet contact worden opgenomen met de competitieleider van de KNVB. De bond kan dan tijdig een keuringsmeester sturen en eventueel de wedstrijd afgelasten voordat de tegenstander al onderweg is. Dat heeft Koninklijke HFC zondag nagelaten”, schrijft de krant.

22 april
Als de clubs er onderling niet uitkomen, volgt een arbitragezaak. Het duel is opnieuw ingepland voor 22 april (Tweede Paasdag).

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES