Volg ons

Tweede Divisie

De Treffers wakkert binnenbrand bij IJsselmeervogels verder aan

De Treffers wakkert binnenbrand bij IJsselmeervogels verder aan

Een teleurstellend optreden van IJsselmeervogels op bezoek bij De Treffers heeft niet alleen de rode loper uitgerold voor een kampioenschap voor AFC zondag, maar tevens de flinke onrust binnen het Rooie bastion verder aangewakkerd. De Groesbeekers wonnen dikverdiend met 3-1.

Uitgerekend op de wedstrijddag werd IJsselmeervogels negatief verrast door een pittig artikel in de Gooi en Eemlander, waarin anonieme spelers aangaven geen vertrouwen meer in trainer Ted Verdonkschot te hebben. Hoewel het bestuur achter de coach ging staan, houdt de onrust voorlopig zeker nog wel aan. Het antwoord van de spelersgroep was immers zeer bedenkelijk.

Na een klein kwartier maakte Mees Siers namens De Treffers uit een strafschop de 1-0. Vlak voor rust was Siers opnieuw trefzeker: 2-0. Maikel de Harder deed na rust wat terug en leek de spanning terug te brengen, maar doordat Lowie van Zundert al na twee minuten de marge weer herstelde naar 3-1, zakte de moraal van de Rooien direct weer door de ondergrens. Door de nederlaag kan AFC zondag tegen Scheveningen kampioen van de Tweede Divisie worden.

Advertentie
Advertentie
Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

[whydonate_btn]

Meer over Tweede Divisie