dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Treffers vreest langere afwezigheid Balkestein, Misidjan op proef

De Treffers vreest langere afwezigheid Balkestein, Misidjan op proef

De rentree van Pim Balkestein laat mogelijk nog enige tijd op zich wachten. De 32-jarige mandekker kampt al geruime tijd met knieklachten en laat opnieuw een mri-scan maken. Als de uitkomst daarvan tegenvalt, is de kans groot dat de Groesbeekse club Cendrino Misidjan voor de derde maal contracteert, weet De Gelderlander.

De linksback is clubloos nadat zijn contract bij Spakenburg niet werd verlengd. Misidjan traint reeds mee met De Treffers en kwam ook in actie tijdens een recent oefenduel. Hij ziet een terugkeer op sportpark Zuid wel zitten: ,,Omdat ik in Groesbeek blijf wonen wegens mijn bedrijf, wil ik niet meer zo ver reizen. Spakenburg was een mooie ervaring maar de afstand was me te veel. Komende periode zal er een duidelijkheid komen of het wel of niet doorgaat bij De Treffers. We zijn er nog niet helemaal uit, maar ik verwacht dat het goed komt. (..) Hoewel er een concrete interesse is vanuit Roemenië, wil ik dat naast me liggen. Heb weinig zin in een buitenlandse avontuur”, vertelt hij aan HetGelderseVoetbal.nl.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD