dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Treffers vloert HHC Hardenberg in slotfase

De Treffers vloert HHC Hardenberg in slotfase

HHC Hardenberg heeft het gelijkspel bij Jong AZ geen goed vervolg weten te geven. In Groesbeek leek het lang opnieuw een puntendeling te worden, maar in de slotfase werd het nog liefst 3-0 voor De Treffers. Daarmee staat De Treffers derde met minder verliespunten dan nummer twee GVVV.

Lang in evenwicht

In de eerste helft had HHC Hardenberg de overhand, alleen tot hele grote kansen resulteerde dat nog niet. Na de onderbreking was dat wel anders. Een vrije trap van Rick Verbeek leek voor een treffer te zorgen, maar Koos Werkman wist de bal van de lijn te halen. Aan de andere kant kwam een schot van Metaj zomaar voor de voeten van Rob van der Leij. Zijn inzet werd echter gekeerd door Niels Kornelis. Een kwartier voor tijd werd de score alsnog geopend. Invaller Wesley Meeuwsen schoot de bal van grote afstand in de bovenhoek.

Toch nog groot verschil

HHC ging nog meer risico nemen en dat werd al snel afgestraft door De Treffers. Een goedlopende aanval werd afgerond door Robert Mutzers (2-0). Dat bleek voor de oranjehemden het knakmoment, want niet veel later kwam er ook nog de 3-0 overheen van opnieuw Meeuwsen. HHC blijft hierdoor zeventiende staan met vier punten achterstand op plaats veertien en inmiddels ook een duel meer gespeeld.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD