Volg ons
De Treffers

Tweede Divisie

De Treffers virtueel tweede; UNA in de zorgen

De Treffers virtueel tweede; UNA in de zorgen

De Treffers blijft virtueel de nummer twee in de Tweede Divisie. In Groesbeek werd Excelsior Maassluis verslagen. UNA deed slechte zaken tegen Barendrecht en staat inmiddels zestiende. VVSB en Katwijk kwamen niet tot scoren.

De Treffers – Excelsior Maassluis

Vincent van den Berg zorgde na twintig minuten voor het eerste gevaar, alleen zijn schot was te slap. Datzelfde gebeurde na een klein halfuur, voor De Treffers de score opende. Een goedlopende aanval werd afgerond door Robin Janssen. Vlak voor rust werd het duel daarop beslist. Daan Smith kreeg rood voor het neerhalen van een doorgebroken speler en tegen tien man counterde De Treffers al snel naar 2-0. De Bondt gaf de assist op Wesley Meeuwsen voor alweer zijn veertiende goal van het seizoen. Zo staat De Treffers vierde op twee punten van nummer twee Kozakken Boys en twee duels minder gespeeld. Excelsior Maassluis is gezakt naar de zevende plaats.

UNA – Barendrecht

Bij UNA stond de 46-jarige Jurgen Pinckers onder de lat, hij verving Petar Stoskovic die afwezig was vanwege familieomstandigheden. Koud in het veld moest hij de bal al uit het net vissen, want Melvin Winterberg zorgde razendsnel voor 0-1. UNA leek beter in de partij te komen, maar in één minuut werd het verschil pardoes heel groot. Een overtreding op Daniel Esajas leverde een penalty op, benut door Tim Eekman. Bas Mourits maakte er vervolgens gelijk ook 0-3 van. Op slag van rust tikte Mart van de Gevel nog wel de 1-3 binnen en in de tweede helft werd het na voorbereidend werk van Van Wanrooij door Niek van Boekel ook 2-3. Daar bleef het echter bij. UNA staat zodoende zestiende en speelt Barendrecht zich zo goed als veilig.

VVSB – Katwijk

In de derby wilde VVSB de smadelijke nederlaag tegen Jong AZ (7-0) proberen weg te spoelen, opvallend was dat Ronald van der Meer weer onder de lat stond in plaats van Ruben Valk die de hele week ziek was geweest. Na zes minuten moest Wilfred van Leeuwen echter al noodgedwongen wisselen, want Tomas Tavilla moest naar de kant. Een afwachtende openingsfase werd na twintig minuten afgesloten door een schot van Guido Pauw. Mark de Vries kon keren en aan de andere kant schoot Mark de Loor de bal na ruim een halfuur over. In de tweede helft kwamen er meer kansen. Van den Ban schoot namens Katwijk over en datzelfde deed De Rijk uit een vrije trap namens VVSB. Hij moest tien minuten later een kopbal van Bennie van Noord van de Lijn halen, waarop Robbert Susan de bal ook nog naast punterde. Invaller Donny van Oijen zag zijn inzet vijf minuten voor tijd opnieuw van de lijn worden gehaald, maar het bleef bij 0-0.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie




Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie