vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlClubsDe TreffersDe Treffers versterkt zich met voormalig Go Ahead Eagles-linksback

De Treffers versterkt zich met voormalig Go Ahead Eagles-linksback

De Treffers heeft per direct Dennis Hettinga aan haar selectie toegevoegd. De Groesbeekers nemen de 25-jarige linksback over van WHC. Hettinga speelde eerder voor Go Ahead Eagles en TOP Oss.

De vleugelverdediger tekent voor anderhalf jaar op sportpark Zuid. ,,Ik heb natuurlijk altijd de ambitie gehad om zo hoog mogelijk te voetballen, maar door de corona-situatie heb ik ingezien dat er meer is dan alleen voetbal en besloot ik me te richten op mijn maatschappelijke carrière. Vandaar maakte ik in augustus 2020 de keuze om bij WHC te gaan voetballen en niet in te gaan op een aanbieding van SK Lišeň uit Tsjechië. Dat ik nu alsnog de kans krijg in de Tweede Divisie bij een grote club als De Treffers vind ik heel mooi”, stelt hij op de clubsite.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD