dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersDe Treffers versterkt zich met oud-prof Sjoerd Ars

De Treffers versterkt zich met oud-prof Sjoerd Ars

De Treffers weet zich komend seizoen verzekerd van de diensten van Sjoerd Ars. De 34-jarige aanvaller komt over van De Graafschap, waar hij het afgelopen seizoen op huurbasis actief was.

De Graafschap
De Graafschap was ook de eerste professionele club van de topscorer aller tijden van de Eerste Divisie, die verder nog uitkwam voor onder andere Go Ahead Eagles, NAC Breda, Fortuna Sittard en het Bulgaarse Levski Sofia.

Spakenburg en DUNO
Ook Spakenburg en het ambitieuze DUNO Doorwerth hadden interesse om de spits in te lijven. Ars besloot tot een overstap naar De Treffers, nadat een langer avontuur in het profvoetbal geen mogelijkheid meer bleek. ,,Ik voel me fit en vind het spelletje nog te leuk om te stoppen. Er waren twee clubs waar ik graag de uitdaging was aangegaan: De Graafschap en NEC. Maar De Graafschap gaf aan dat er geen geld voor mij was, ook niet voor een andere rol binnen de club. En NEC kwam niet. Toen ben ik verder gaan kijken”, aldus Ars in tegenover dagblad De Gelderlander.

Vierde versterking
Voor de Tweede Divisionist uit Groesbeek is Ars de vierde versterking voor komend seizoen. In een eerder stadium besloten Abel Fransen, Kursad Surmeli en Aleksandar Jankovic om komend seizoen op sportpark Zuid actief te zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD