woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsFC LisseDe Treffers verspeelt punten in slotfase tegen FC Lisse

De Treffers verspeelt punten in slotfase tegen FC Lisse

De Treffers leek zaterdagmiddag op weg naar drie punten tegen FC Lisse. Met nog tien minuten te spelen had de ploeg, onder meer door twee treffers van Nick de Bondt, afstand genomen van de tegenstander (3-1). Niets bleek echter minder waar, in de slotfase van het duel wisten de gasten nog twee keer het net van de tegenstander te vinden waardoor FC Lisse alsnog met één punt naar huis kon(3-3).

Effectief
Nick de Bondt opende de score na ongeveer een kwartier spelen, dit met een prachtige vrije trap die te machtig was voor doelman Bjorn Haggerty (1-0). FC Lisse kreeg vervolgens enkele mogelijkheden om de gelijkmaker aan te laten tekenen, maar men slaagde daar niet in. De thuisploeg was wel erg effectief en produceerde nog voor de pauze de tweede treffer. Pim Balkestein kopte vanuit een hoekschop binnen (2-0).

Verrassende slotfase
De tweede helft was nog maar net op gang of de dienstdoende scheidsrechter wees naar de strafschopstip in het voordeel van FC Lisse. Rowdy van der Putten wist wel raad met dit buitenkansje en schoot de bal binnen (2-1). Met nog twintig minuten te spelen leek dan toch de beslissing te zijn gevallen. De Bondt wist wederom het net van de tegenstander te vinden en bepaalde daarmee de stand op 3-1. FC Lisse wenste zich echter niet bij voorbaat neer te leggen bij een achterstand. In de tachtigste minuut bracht Rik Vermeulen de ploeg uit Lisse weer dichterbij de tegenstander (3-2). In het vervolg van de wedstrijd ging de uitspelende formatie op jacht naar de gelijkmaker en deze kwam er in de 88ste minuut dan ook, invaller Luca Tarani was de gevierde man bij FC Lisse (3-3).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD