Volg ons

Tweede Divisie

De Treffers verliest ook van Jong Vitesse

De Treffers verliest ook van Jong Vitesse

De Treffers heeft op bezoek bij Jong Vitesse de derde nederlaag op rij geleden. De Arnhemse beloften waren met 1-0 te sterk.

Het was de ploeg van scheidend coach Anton Janssen die de gevaarlijkste ploeg was in de beginfase. Sjoerd Ars wist echter niet te scoren uit eerst een vrije trap en later bij een poging van afstand. Kort daarna kreeg Boy van de Beek in twee instanties kansen op de openingstreffer, maar ook hij trof geen doel. Na rust bleef de Groesbeekse ploeg dreigend. Ars zag zijn omhaal net onder de lat worden weggetikt.

In het laatste kwartier trok Jong Vitesse het duel alsnog naar zich toe. Eerst was er een poging die de lat trof, tien minuten voor tijd kregen de Arnhemmers een strafschop die werd benut door Lars ten Teije. In blessuretijd kreeg Frenk Keukens dé opgelegde kans op de gelijkmaker, maar hij raakte de bal verkeerd.

De Treffers haalde uit de laatste vier duels slechts één punt. Jong Vitesse pakte in de laatste vier duels zeven punten.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie