dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlClubsDe TreffersDe Treffers verlengt met coach Anton Janssen

De Treffers verlengt met coach Anton Janssen

Ondanks de dit seizoen magere resultaten spreekt De Treffers haar volledige vertrouwen uit in coach Anton Janssen. De 54-jarige coach bereikte met de clubleiding overeenstemming om het aflopende contract te verlengen, zodat Janssen ook volgend seizoen als hoofdtrainer werkzaam zal zijn in Groesbeek.

Voldoende uitdaging
Het wordt voor Janssen het vierde seizoen bij De Treffers. Eerder werkte de coach bij Jong PSV, Gemert, FC Oss en NEC. ,,Ik zit hier prima op mijn plek en ik kijk met vertrouwen naar de mogelijkheden binnen deze prachtige club. Er is voldoende uitdaging en ik ben blij dat beide partijen positief gestemd zijn over de toekomst”, reageert de coach op de clubsite van De Treffers.

Onvoorwaardelijke steun
Ook assistent Willie Willems blijft volgend seizoen deel uitmaken van de technische staf. ,,Met deze contractverlengingen laat zowel de technische commissie als het bestuur van De Treffers zien dat zij zich, ondanks de magere resultaten van de afgelopen weken, onvoorwaardelijk scharen achter het trainersduo. Zowel de technische commissie, bestuur en het trainersduo zien gezamenlijk de toekomst met vertrouwen tegemoet”, schrijft de club in een krachtig statement op haar website.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD