Volg ons
Tom Beissel Telstar De Treffers

Tweede Divisie

De Treffers trekt verdediger van Telstar aan

De Treffers trekt verdediger van Telstar aan

De Treffers heeft de komst van Tom Beissel bekendgemaakt. De 22-jarige verdediger is bezig aan zijn derde seizoen bij Telstar, in de huidige campagne komt hij alleen amper in actie. Daardoor maakt hij nu de stap naar de Groesbeekse brigade, waardoor hij terugkeert naar bekende grond.

Na goed seizoen blessureleed gekend

Beissel komt namelijk uit de jeugd van Juliana’31 en speelde vervolgens ook voor NEC en Vitesse. De geboren Nijmegenaar maakte als beloftenspeler de overstap van Vitesse naar Telstar. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 24 wedstrijden, waarvan 22 als basisspeler. Daarna verdween hij mede door een gescheurde kruisband uit beeld en slaagde er in de huidige campagne niet meer in om zijn plaats terug te veroveren.

Al eerder benaderd

Nu kiest hij dus voor De Treffers. “Bijna ieder jongetje heeft de droom om betaald voetballer te worden. Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik dit heb mogen verwezenlijken. Door wat pech met blessures ga je nadenken over de toekomst”, zo vertelt hij op de clubsite van de Groesbeekse club. “De Treffers heeft me al vaker benaderd en ik heb altijd een goed gevoel overgehouden aan de club. Een mooie ambitieuze club waar alles goed voor elkaar is. Daar wil ik graag deel van gaan uitmaken.” Eerder werd Patrick Heesakkers al aangetrokken van GVVV.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie