donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlClubsAFCDe Treffers tracteert AFC op koude douche, Platje scoort wel

De Treffers tracteert AFC op koude douche, Platje scoort wel

Bij De Treffers tegen AFC stonden twee hoofdtrainers tegenover elkaar met een heel verschillend CV. Leeroy Echteld heeft voor het eerst sinds decennia weer een eerste elftal onder zijn hoede. Hij is de ex-prof die werkte bij het tweede elftal van Paris Saint-Germain en recentelijk assistent-trainer was bij PEC Zwolle en FC Emmen. Benno Nihom van AFC is een clubman pur sang die jaren droomde van de functie van hoofdtrainer en ook de Ajax-vrouwen onder zijn hoede had. De Treffers won van AFC, 2-1.

Het sterrenensemble van AFC geldt als één van de titelkandidaten maar dan moet de trainer wel de kikkers in de kruiwagen houden en de ploeg als een team laten spelen.

AFC beschikt over legio ex-profs-op-hun-retour. Dit seizoen versterkte de club zich met Darren Maatsen van Quick Boys, Melvin Platje, ex-Volendam, De Graafschap en Telstar en recentelijk actief in Indonesië, en Kevin Visser van FC Volendam.

boekhouder-zzp

Echteld is een nieuw gezicht bij De Treffers. Hij verwelkomde keeper Gijs Schalkers van FC Den Bosch, linksback Niels Fleuren van TOP Oss, de middenvelders Willem den Dekker en Matthijs van Nispen van DOVO en linksbuiten Oussama Bouyaghlafen van Almere City.

Willem den Dekker schoot De Treffers al snel op voorspong. Melvin Platje zorgde voor de gelijkmaker. Vlak voor rust werd het duel al beslist. Oussama Bouyaghlafen ging neer in de ‘16’en  Brian Campman schoot raak, 2-1.

Koude douche voor AFC.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD