Volg ons

Eerste Divisie

De Treffers strikt MVV-spelmaker Dyon Gijzen

De Treffers strikt MVV-spelmaker Dyon Gijzen

De Treffers timmert aardig aan de weg met het oog op komend seizoen in de Tweede Divisie. De meest recente versterking van de Groesbeekers is MVV-spelmaker Dyon Gijzen.

De 23-jarige buitenspeler, die tevens als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, speelde afgelopen seizoen 22 duels in de Jupiler League namens MVV Maastricht, dat hem huurde van VVV Venlo. In zijn optredens scoorde Gijzen vijf treffers en gaf hij twee assists.

Maatschappelijke carrière
Bij VVV Venlo debuteerde Gijzen op 19-jarige leeftijd. Uiteindelijk kwam hij tot 58 duels in de Jupiler League. Evengoed kiest de aanvallende middenvelder voor een overstap naar Tweede Divisie, zo stelt hij op de clubsite: ,,De Treffers heeft een landelijk aanzien waarbij alles voor elkaar is. Daarnaast is de Tweede Divisie een heel goed niveau waarin alles mogelijk is. Via De Treffers ga ik ook mijn maatschappelijke carrière nog meer vorm geven.”

Oude bekenden
In Groesbeek treft Gijzen bovendien twee oude bekenden uit zijn periode in Venlo, te weten Pim Balkestein en Bas Hendriks: ,,Met beiden heb ik samen gevoetbald, zowel in de jeugd als in de selectie van VVV. Ik heb natuurlijk contact met ze gehad en zij versterkten mijn gevoel om voor De Treffers te kiezen.”

Veel wisselingen
De Treffers strikte eerder al Patrick Heesakkers (GVVV), Tom Beissel (Telstar), Wouter Op den Camp (Juliana’31), Eef van Riel (Achilles’29), Marc Höcher (Helmond Sport), Devin Jacobs en Akin Zeyrek (beide O-19) voor komend seizoen. Daarentegen zag de club Robert Mutzers en Frenk Keukens vertrekken naar het betaald voetbal.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie