maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlTweede DivisieNieuwsDe Treffers strikt Excelsior-aanvaller Cedric Badjeck

De Treffers strikt Excelsior-aanvaller Cedric Badjeck

De Treffers voegt opnieuw een gerenommeerde aanwinst toe aan haar selectie. De Groesbeekers strikten Cedric Badjeck, die vorig seizoen nog met Excelsior in de Eredivisie speelde.

Aan spelen toekomen
In Rotterdam kreeg de 22-jarige spits naar zijn zin echter onvoldoende speeltijd: ,,Mijn contract bij Excelsior liep af en voor mij is het heel belangrijk dat ik nu aan spelen toekom. Dan kan ik laten zien wat ik in huis heb. Na de kennismaking bij De Treffers was voor mij de keuze heel gemakkelijk. Ik vond alles positief en de club en ik passen goed bij elkaar”, stelt Badjeck op de clubsite van De Treffers. In Groesbeek treft de aanvaller bovendien een oude bekende: ,,In de jeugd heb ik meerdere keren tegen Nick de Bondt gespeeld. Leuk dat ik nu samen met hem ga voetballen in dit mooie team.”

Selectie vrijwel rond
Badjeck kwam eerder uit voor FC Utrecht. De Treffers stelt met haar nieuwste aanvallende versterking de selectie vrijwel compleet te hebben: ,,Met de komst van Cedric is de selectie zo goed als rond. Natuurlijk blijven we ons oriënteren op buitenkansjes, maar dat doen we altijd”, besluit hoofd scouting Henk Grim.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD