Volg ons

Tweede Divisie

De Treffers stopt zegereeks Koninklijke HFC

De Treffers stopt zegereeks Koninklijke HFC

De Treffers heeft een felbevochten 1-0 zege geboekt op Koninklijke HFC. Al zag het daar voor rust nog niet naar uit.

In het roemruchte Groesbeek troffen de twee klassieke zondagbolwerken elkaar op sportpark Zuid. Opvallend was dat trainer Anton Janssen ervoor koos slechts vier wisselspelers naast zich te hebben. Voor De Treffers was het echter zaak om de teleurstellende weken, waarin werd verloren van AFC en gelijk werd gespeeld tegen Jong Almere City, weg te spoelen. HFC daarentegen draait de voorbije weken juist uitstekend: de laatste vier duels werden allemaal winnend afgesloten.

De zondagklassieker kende een afwachtend begin, waarin kansen schaars waren. Na een klein half uur claimde HFC een strafschop na een vermeende handbal, maar de scheidsrechter wilde daar niet aan. Opvallend was ook dat De Treffers-coach Janssen al na 40 minuten een dubbele wissel toepaste: Jankovic en van de Beek verlieten het veld voor Robin Janssen en Niek Wouters.

Na een klein uur pakte de thuisploeg de voorsprong: Pim Balkestein kopte een corner van Wouter Op Den Camp tegen de touwen: 1-0. HFC probeerde in het resterende half uur nog wel een bres te slaan in de hechte Groesbeekse defensie, maar kwam maar moeilijk tot kansen. Zo bleef het 1-0.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie