woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersDe Treffers-speler De Bondt: 'Scoren is verslavend'

De Treffers-speler De Bondt: ‘Scoren is verslavend’

Nick de Bondt is lekker bezig bij De Treffers. Vorig seizoen wist hij negen keer het doel te treffen, terwijl er dit seizoen al zeven op zijn teller staan. En dat voelt wel lekker, laat de buitenspeler weten aan De Gelderlander.

,,Alleen werkt scoren wel verslavend. Je bent dan toch even het middelpunt, krijgt veel positieve reacties. Dat is anders dan bij een assist, dus daardoor geeft het maken van een doelpunt een sterker gevoel. Als je vier duels op rij scoort, wil je zo’n serie voortzetten”, aldus De Bondt.

Assists ook belangrijk

Zoals we van een buitenspeler mogen verwachten, geeft iemand anders laten scoren De Bondt ook veel voldoening. ,,Ik blijf een buitenspeler, dus ik haal ook voldoening uit het geven van assists. Als ik bij veel goals betrokken ben, ben ik tevreden. Dat is ontstaan toen ik in de jeugdopleiding van de profs speelde. Vroeger bij Otterlo was ik spits en wilde ik vooral scoren, in de jeugdopleiding bij Vitesse is dat veranderd. Daar werd ik buitenspeler.”

De Treffers staat momenteel negende in de Tweede Divisie en neemt het komend weekend op tegen FC Lienden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD