woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsAFCDe Treffers sluit aan bij middenmoot na ruime winst op AFC

De Treffers sluit aan bij middenmoot na ruime winst op AFC

De Treffers heeft na een serie teleurstellende resultaten weer eens een klinkende overwinning geboekt. AFC werd op eigen veld met 4-1 teruggewezen. De Amsterdammers zijn daardoor verzeild geraakt in de degradatiezone.

Beide teams hadden het grootste belang bij een overwinning, om weg te geraken uit de krochten van het rechterrijtje. AFC begon beter aan het duel, maar nadat zowel Joris Janssen als Bas Hendriks de lat had geraakt namens de Groesbekers opende Coen Maertzdorf de score voor De Treffers. De bezoekers hadden daarna de controle over de wedstrijd en liepen na een klein uur spelen verder uit door een benutte strafschop van Nick de Bondt. Een kwartier voor tijd bracht Magid Jansen eveneens vanaf de strafschopstip de spanning nog even terug, maar in de slotfase counterde De Treffers vlotjes naar een 1-4 overwinning via Cedric Badjeck en Coen Maertzdorf.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD