woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Treffers raakt topscorer kwijt aan FC Dordrecht

De Treffers raakt topscorer kwijt aan FC Dordrecht

De Treffers ziet Robert Mutzers deze zomer alsnog vertrekken. De aanvaller heeft namelijk een tweejarige verbintenis getekend bij FC Dordrecht. Daardoor gaat hij het betaalde voetbal in. Tegenover zijn vertrek staat wel de komst van Wouter op den Camp van Juliana’31.

Keuze uit meerdere clubs

Mutzers speelde twee seizoenen in Groesbeek, daarvoor kwam hij uit voor Dongen. In de twee campagnes kwam de aanvaller tot 67 wedstrijden en scoorde liefst 27 goals. Dit seizoen was Mutzers goed voor zeventien goals in de Tweede Divisie en viel daardoor op bij FC Dordrecht. “Deze keuze heb ik op gevoel gemaakt. Ik had de keuze uit meerder clubs uit de Jupiler League en ben hier ontzettend trots op. Vanaf het eerste moment was mijn gevoel bij Dordrecht goed net zoals dat bij De Treffers was en is. Ik verlaat een geweldige club voor een nieuwe uitdaging”, laat hij weten op de clubsite.

Middenvelder van Juliana’31

De Treffers kan komend seizoen wel beschikken over Wouter op den Camp. De 22-jarige middenvelder komt over van Juliana’31, waarvoor hij al drie seizoenen deel uitmaakte van de selectie. In de jeugd speelde hij ook in Malden met een tussenperiode bij de jeugdopleiding van NEC. “Ik heb altijd de ambitie gehad om zo hoog mogelijk te voetballen. Ik wil kijken wat mijn plafond is. Dat ik nu de kans bij De Treffers krijg is geweldig. Het is een mooie stap omhoog”, zegt hij op de Groesbeekse clubsite.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD