dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Treffers raakt binnen een dag tweede speler kwijt aan BVO

De Treffers raakt binnen een dag tweede speler kwijt aan BVO

De succesvolle selectie van De Treffers wordt in rap tempo ontmanteld. Robert Mutzers tekende dinsdag al een contract bij FC Dordrecht, waarmee de Groesbeekse ploeg de clubtopscorer zag vertrekken naar het betaalde voetbal. Daar is nu ook Frenk Keukens bijgekomen.

Twee seizoenen getekend

Zijn vertrek speelde al langer, want de rechtsback liep vorig jaar al stage bij PSV en had de afgelopen periode contact met FC Oss. In Brabant heeft de 21-jarige nu een contract getekend voor twee seizoenen. Daarmee maakt het jeugdproduct van De Treffers de stap naar het betaalde voetbal. “Uiteindelijk heeft het een tijdje geduurd voordat de transfer rond was, maar ik heb er altijd vertrouwen in gehad dat het goed zou komen”, zegt Keukens in De Gelderlander.

Eigen ding blijven doen

“Het eerste gesprek met FC Oss gaf me namelijk een goed gevoel. Ik wist dat de prioriteit van de club lag bij het aantrekken van een trainer, maar dat duurde langer dan gepland was. Ik ben mijn eigen ding blijven doen. Was met mijn gedachten bij De Treffers. Begin deze maand heeft FC Oss weer contact opgenomen.” In ruim drie seizoenen speelde Keukens al 92 wedstrijden in het eerste elftal van De Treffers, daarin scoorde hij drie keer.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD