vrijdag, september 17, 2021
HomeClubsDe TreffersDe Treffers plukt Bram Zwanen weg bij Gemert

De Treffers plukt Bram Zwanen weg bij Gemert

De 22-jarige aanvallende middenvelder Bram Zwanen versterkt komend seizoen De Treffers. De Groesbeekse formatie van Jan de Jonge neemt hem over van v.v. Gemert.

Zwanen is geboren in Aarle Rixtel, een klein dorpje langs de Zuid Willemsvaart dicht bij Helmond. Zijn eerste stappen op een voetbalveld deed hij bij het plaatselijke ASV ’33. Echter reeds op 10-jarige leeftijd nam Helmond Sport hem op in haar jeugdopleiding. Zeven jaar later debuteerde hij in het eerste team, waarvoor hij uiteindelijk 54 wedstrijden zou spelen en 5 maal zou scoren. Een liesblessure en corona weerhielden Helmond Sport er van Zwanen een contract aan te bieden en hij besloot daarop naar Gemert te verkassen.

Zwanen weet nog niet of hij nog de wens heeft terug te keren in het betaald voetbal: ,,Het is niet per se een doel om weer de stap naar het betaalde voetbal te maken. Ik focus me voor volgend seizoen volledig op De Treffers en vanzelfsprekend hoop ik zoveel mogelijk te spelen en van waarde te zijn met goals en assists. Daarna zien we wel hoe het loopt”, zegt hij op de clubsite.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD