dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Treffers neemt Lowie van Zundert definitief over van NEC

De Treffers neemt Lowie van Zundert definitief over van NEC

Lowie van Zundert blijft bij De Treffers. De 20-jarige spits werd het afgelopen half jaar gehuurd van NEC en maakte indruk op sportpark Zuid.

De Groesbeekse club wilde de aanvaller dan ook graag behouden. Doordat Van Zundert zijn contract in Nijmegen heeft laten ontbinden kan hij nu voor een jaar tekenen bij De Treffers. ,,Lowie werd in het seizoen 2018-2019 vanaf de winterstop gehuurd van de Nijmeegse Keuken kampioen divisionist. Hierin maakte van Zundert een verpletterende indruk”, jubelt de club op haar website.

,,Ik heb het afgelopen halve voetbaljaar een geweldig gevoel overgehouden aan De Treffers. Ik vind het een hele mooie club met een super sfeer. Ik wilde dan ook heel graag blijven bij De Treffers”, reageert Van Zundert op zijn beslissing om langer bij De Treffers te blijven. Bij NEC was er weinig perspectief voor de spits, die eerder al aan RKC werd verhuurd. In Waalwijk kwam Van Zundert echter ook weinig aan spelen toe.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD