dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlTweede DivisieNieuwsDe Treffers-middenvelder Janssen: 'Lastig te zeggen of we beter zijn geworden'

De Treffers-middenvelder Janssen: ‘Lastig te zeggen of we beter zijn geworden’

De Treffers kende de nodige wisselingen in haar selectie deze zomer. Evengoed willen de Groesbeekers na de fraaie vierde plaats van afgelopen seizoen komend jaar opnieuw in de subtop eindigen.

Profclubs

,,Jammer dat Frenk Keukens en Robert Mutzers vertrokken zijn, maar het is een gevolg van onze prestaties afgelopen jaar”, stelt Robin Janssen in De Gelderlander, die het anderzijds niet onlogisch vindt dat het succes van de club spelers in de etalage zet. ,,Het is een competitie waar de profclubs veel naar kijken. Dat vind ik mooi. Het werkt voor ons niet alleen negatief, want spelers van bovenaf willen graag bij ons spelen.”

Nick de Bondt
De Treffers ving hun vertrek op door onder meer Badjeck (Excelsior), Gijzen (MVV), Heesakkers (GVVV) en Höcher (Helmond Sport) aan te trekken. ,,Het is op dit moment lastig te zeggen of we beter zijn geworden. We hebben pas drie keer met elkaar getraind. We moeten nog wennen en op conditioneel vlak stappen maken.” Even leek ook Nick de Bondt te vertrekken. De vleugelspits liep stage bij SV Wehen Wiesbaden uit de Derde Bundesliga: ,,Ik heb het met Nick vaak over De Treffers. Dan vraag ik aan hem of het verstandig is om ergens op proef te gaan. Ik hoop dat hij bij ons blijft, maar hij moet zelf de keuze maken”, besluit Janssen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD