Volg ons
Pim Balkestein De Treffers

Tweede Divisie

De Treffers komt met heugelijk nieuws omtrent Balkestein

De Treffers komt met heugelijk nieuws omtrent Balkestein

De Treffers heeft ook volgend seizoen de beschikking over Pim Balkestein. Op de clubsite meldt de ploeg uit Groesbeek dat de verdediger volgend seizoen gaat beginnen aan zijn derde seizoen in het rood-zwarte shirt. Balkestein is de eerste speler die zijn contract deze winterstop bij De Treffers verlengt.

Balkestein langer bij De Treffers

De Treffers is erin geslaagd om Balkestein te verleiden tot nog een seizoen bij de club. Zowel de speler als de club was erg tevreden over hoe het tot op heden is gelopen en dat is dan ook de reden dat er gekozen is voor een verlengde samenwerking. Het betekent voor de verdediger, die sinds de winterstop van het seizoen 2015-2016 voor De Treffers speelt, dat hij binnenkort aan seizoen drie bij de ploeg gaat beginnen. In het jaar dat Balkestein nu voor De Treffers speelt, kwam hij tot op heden aan 26 competitieduels. Een keer vond Balkestein in dat aantal duels het net. Dat gebeurde in de met 1-3 gewonnen wedstrijd tegen HHC.

Brok ervaring

Met Balkestein is De Treffers wel verzekerd van een brok ervaring. Het grootste gedeelte van zijn carrière bracht de mandekker tenslotte door in Engeland. Zo speelde hij al voor Ipswich Town, Brentford, Rochdale en AFC Wimbledon. In de Jupiler League zagen we Balkestein voorbij komen bij VVV-Venlo en hij speelde ook kort in Duitsland voor Elversberg.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie