vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Treffers komt met heugelijk nieuws omtrent Balkestein

De Treffers komt met heugelijk nieuws omtrent Balkestein

De Treffers heeft ook volgend seizoen de beschikking over Pim Balkestein. Op de clubsite meldt de ploeg uit Groesbeek dat de verdediger volgend seizoen gaat beginnen aan zijn derde seizoen in het rood-zwarte shirt. Balkestein is de eerste speler die zijn contract deze winterstop bij De Treffers verlengt.

Balkestein langer bij De Treffers

De Treffers is erin geslaagd om Balkestein te verleiden tot nog een seizoen bij de club. Zowel de speler als de club was erg tevreden over hoe het tot op heden is gelopen en dat is dan ook de reden dat er gekozen is voor een verlengde samenwerking. Het betekent voor de verdediger, die sinds de winterstop van het seizoen 2015-2016 voor De Treffers speelt, dat hij binnenkort aan seizoen drie bij de ploeg gaat beginnen. In het jaar dat Balkestein nu voor De Treffers speelt, kwam hij tot op heden aan 26 competitieduels. Een keer vond Balkestein in dat aantal duels het net. Dat gebeurde in de met 1-3 gewonnen wedstrijd tegen HHC.

Brok ervaring

Met Balkestein is De Treffers wel verzekerd van een brok ervaring. Het grootste gedeelte van zijn carrière bracht de mandekker tenslotte door in Engeland. Zo speelde hij al voor Ipswich Town, Brentford, Rochdale en AFC Wimbledon. In de Jupiler League zagen we Balkestein voorbij komen bij VVV-Venlo en hij speelde ook kort in Duitsland voor Elversberg.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD