maandag, november 29, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieDe Treffers klimt naar top 3 na ruime zege op TEC

De Treffers klimt naar top 3 na ruime zege op TEC

De Treffers is na een klinkende 0-4 zege op TEC opgeklommen naar een gedeelde tweede plaats in de Tweede Divisie. TEC daarentegen zakt terug naar de 9e positie, al staat het in punten gelijk met nummer 6 Jong Sparta.

De ploeg van trainer Jan de Jonge herstelde zich van de 1-2 nederlaag vorige week tegen Koninklijke HFC. Op sportpark de Lok kwam het duel langzaam op gang. Een handsbal aan TEC-zijde bezorgde Teije ten Den de uitgelezen kans om vanaf 11 meter de 0-1 te scoren.

In het vervolg van de eerste helft kreeg Vlijter namens de Groesbeekse formatie een aardige kans, wat aan TEC-zijde ook gold voor Junior Ebobo. Direct na de pauze zette TEC aan en kreeg het ook behoorlijke kansen, maar doelman Niels Kornelis bewees in prima vorm te steken. TEC schoot zichzelf na een uur lelijk in de voet toen Guido van Rijn een spijkerharde overtreding beging en met rood kon vertrekken. Daarmee was het verzet van de thuisploeg gebroken.

Ten Den scoorde de 0-2 voor De Treffers, Coen Maertzdorf de 0-3 en Jordy Thomassen maakte er 0-4 van.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS