woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersDe Treffers kleurt IJsselmeervogels schaamrood

De Treffers kleurt IJsselmeervogels schaamrood

De Treffers heeft IJsselmeervogels een ongekend pak op haar broek gegeven op de eigen Westmaat. De Rooien leden een ontluisterende 1-5 nederlaag tegen de Groesbeekers.

Beschamend
Vooraf had IJsselmeervogels het duel nog trots aangekondigd als het treffen tussen de meest succesvolle zaterdag en zondagploeg. Toen éénmaal het fluitje was gegaan, bleek het huidige IJsselmeervogels deze middag in ieder geval niet capabel om voor de prijzen te spelen. Wat de equipe van coach Willem Leushuis voor de pauze op de mat legde was simpelweg een beschamende vertoning.

Duel snel gespeeld

En De Treffers? Dat bewees nog maar eens een uiterst geslepen ploeg te zijn. Al na vijf minuten had Nick de Bondt (foto) de 0-1 tegen de touwen liggen. Vier minuten later was de vleugelspits aangever op Cedric Badjeck, die de 0-2 scoorde. Binnen het half uur was het duel eigenlijk al gespeeld, toen Badjeck zijn tweede maakte: 0-3.

Rug rechten
Na de pauze leek IJsselmeervogels heel even de rug te rechten, toen de ingevallen Robbert Olijfveld er al vrij vlot 1-3 van maakte. Spannend werd het echter niet meer, want een kwartier voor het einde maakte Badjeck zijn derde van de middag. De eindstand werd bepaald op 1-5 door De Bondt, die een strafschop benutte na een handbal in de Vogels-defensie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD