donderdag, maart 4, 2021
Home Hoofdklasse Achilles '29 De Treffers-keeper Kornelis vreest voor derby

De Treffers-keeper Kornelis vreest voor derby

Doelman Niels Kornelis is vermoedelijk voorlopig niet inzetbaar voor De Treffers. De sluitpost raakte geblesseerd in het met 2-1 verloren duel met HHC Hardenberg. Hij mist mogelijk de derby tegen Achilles’29.

- Advertentie -

,,Die derby schoot meteen door mijn hoofd. Ik heb die wedstrijd nog nooit gespeeld, dus het zou flink balen zijn als ik hem mis. Ik laat een echo maken en hoop dat het meevalt. Maar alles wijst op een scheurtje”, aldus de ongelukkige keeper tegenover De Gelderlander.

Sprintje

Kornelis weet precies wanneer het misging. ,,Ik trok een sprintje en hoorde iets ‘knoepen’. Het deed meteen behoorlijk pijn. Ik kon niks meer en ben met ondersteuning van het veld gegaan.”

De Treffers speelt de derby tegen Achilles’29 op zaterdag 4 november.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES